Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatny gulasz, którego największym atutem jest dodatek włoskiego serka mascarpone ;)
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45670
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1435
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45670
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1435
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle z dodatkiem przypraw. Następnie dodać umyte i grubo skrojone pieczarki, dusić przez kilka minut.
Potem wrzucić mrożony groszek, wymieszać i dusić kolejne 6-8 minut. Na koniec dodać mascarpone i wymieszać.
Podawać z gotowanym ryżem. Smacznego!