Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatny gulasz, którego największym atutem jest dodatek włoskiego serka mascarpone ;)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1123
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2054
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 486
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1123
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2054
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 486
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle z dodatkiem przypraw. Następnie dodać umyte i grubo skrojone pieczarki, dusić przez kilka minut.
Potem wrzucić mrożony groszek, wymieszać i dusić kolejne 6-8 minut. Na koniec dodać mascarpone i wymieszać.
Podawać z gotowanym ryżem. Smacznego!