Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatny gulasz, którego największym atutem jest dodatek włoskiego serka mascarpone ;)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1702
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 293
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 585
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1702
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 293
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 585
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle z dodatkiem przypraw. Następnie dodać umyte i grubo skrojone pieczarki, dusić przez kilka minut.
Potem wrzucić mrożony groszek, wymieszać i dusić kolejne 6-8 minut. Na koniec dodać mascarpone i wymieszać.
Podawać z gotowanym ryżem. Smacznego!