Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, prosto i oryginalnie. Polecam:)
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 109
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32620
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 80
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 109
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 109
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32620
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 80
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 109
Składniki
Mięso z każdej strony posyp solą, pieprzem i słodką papryką. Smaż na złoty kolor z każdej strony. Włóż do garnka. Cebulę pokrój w piórka a czosnek w cienkie plasterki. Zeszklij na tłuszczu. Dodaj do kurczaka. Dołóż obraną i pokrojoną w plastry marchew. Wsyp orzechy. Wlej kokosowe mleko. Dodaj pastę curry. Duś pod przykryciem przez ok. 20-30 minut. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj imbir. Mięso podawaj na ciepło, najlepiej smakuje z ryżem.