Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ukryty pod pyszną przykrywką
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22252
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 346
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 477
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22252
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 346
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 477
Składniki
Udka przyprawić solą i pieprzem , piec w temp.180 st. około 45 min.
W tym czasie przygotowac "przykrywkę"- orzechy, kardamon, czosnek i odrobinę soli zmielić melakserem, dodać majonez oliwę i sok cytr. wymieszać
Po 45 min. posmarowac kurczaka mieszanką i piec jeszcze ok.15 minut.
Smacznego