Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie najlepiej smakuje z młodą zieloną fasolką.U mnie była żółta fasolka z zalewy, ale obiadek mimo to smakował nam. Polecam
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3686
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1262
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3686
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1262
Składniki
Filety zalać rosołem lub bulionem i gotować 10 minut. Przestudzić i pokroić w paski.
W rondlu rozgrzać olej i smażyć podgotowaną świeżą fasolkę ok.5 minut Jeśli fasolka jest ze słoika nie gotować, tylko od razu podsmażyć. Następnie dodać pieczarki pokrojone w plasterki i jeszcze chwilę smażyć. Następnie dodać masło , mięso z kurczaka, sos sojowy, pieprz i sól.. Wymieszać, przykryć i dusić na małym ogniu. Po chwili dodać orzechy i dusić jeszcze ok.5 minut.
Mąkę wymieszać z zimną wodą, wlać do potrawy i mieszać , aż zgęstnieje.Podawać z makaronem. SMACZNEGO!