Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na smaczny obiad :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pierś z kurczaka należy pokroić w drobną kostkę, podsmażyć razem z cebulą, pieczarkami i innymi warzywami, przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką lub innymi ulubionymi przyprawami. Farsz wyłożyć na ciasto, posypać startym serem, ciasto zawinąć i naciąć z góry. Piec ok. 20-25 minut w temp. ok. 200 stopni C. Podawać od razu. Do farszu, zamiast warzyw, można dodać szpinak i jajko, a zamiast kurczaka, np. łososia. Smacznego!!!