Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na smaczny obiad :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Składniki
Pierś z kurczaka należy pokroić w drobną kostkę, podsmażyć razem z cebulą, pieczarkami i innymi warzywami, przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką lub innymi ulubionymi przyprawami. Farsz wyłożyć na ciasto, posypać startym serem, ciasto zawinąć i naciąć z góry. Piec ok. 20-25 minut w temp. ok. 200 stopni C. Podawać od razu. Do farszu, zamiast warzyw, można dodać szpinak i jajko, a zamiast kurczaka, np. łososia. Smacznego!!!