Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na smaczny obiad :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Składniki
Pierś z kurczaka należy pokroić w drobną kostkę, podsmażyć razem z cebulą, pieczarkami i innymi warzywami, przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką lub innymi ulubionymi przyprawami. Farsz wyłożyć na ciasto, posypać startym serem, ciasto zawinąć i naciąć z góry. Piec ok. 20-25 minut w temp. ok. 200 stopni C. Podawać od razu. Do farszu, zamiast warzyw, można dodać szpinak i jajko, a zamiast kurczaka, np. łososia. Smacznego!!!