Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 535
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 887
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 535
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 887
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Składniki
KURKI OBGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE. CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I ZESZKLIĆ NA MAŚLE. WRZUCIĆ DO RONDLA CEBULĘ I OBGOTOWANE KURKI. OPRÓSZYĆ MĄKĄ,SMAŻYĆ OK 4 MINUT. DODAĆ SZKLANKĘ MLEKA I ŚMIETANĘ. GOTOWAĆ AŻ SOS ZGĘSTNIEJE. POD KONIEC GOTOWANIA DODAĆ LUBCZYK,DOPRAWIĆ PIEPRZEM I SOLĄ