Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lasagne w nowym wydaniu. Tak pysznej zapiekanki jeszcze nie jadłam. Polecam serdecznie
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Składniki
Makaron gotuję 10 minut. U mnie penne. Składniki na sos beszamelowy mieszam, przyprawiam i gotuję. Pomidor oraz cukinię kroję w plastry. Cebulę podsmażam na patelni i dodaję mięso. Podsmażam nadal i przyprawiam. Do mięsa podaję passatę pomidorową. Piekarnik nagrzewam na 220 stopni. Układam składniki zapiekanki po połowie. Makaron. mięso, ser, cukinia, pomidory, sos beszamelowy i 2 cześć tych składników. piekę 30 minut.