Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło jak i na zimno :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1156
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9809
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 525
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1156
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9809
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 525
Składniki
Pieczarki pokrój na plasterki. Jeśli szpinak jest świeży to umyć i osuszyć. Cebule i czosnek posiekaj. Cukinie umyj, odkrój końcówki. Pokrój wzdłuż na plastry, posmaruj olejem i usmaż.
Cebulę i czosnek zeszklij, dodaj pieczarki, smaż 3 minuty, dodaj szpinak, po dwóch minutach odstaw i zostaw do przestygnięcia. Dodaj pokruszoną fetę i 3 łyżki sera tartego. Przypraw.
W naczyniu układaj warstwami cukinię i farsz, ostatnią warstwą powinna być cukinia. Posyp serem i pestkami słonecznika. Piecz 25 minut w temperaturze 180 stopni.