Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło jak i na zimno :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4737
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4737
Składniki
Pieczarki pokrój na plasterki. Jeśli szpinak jest świeży to umyć i osuszyć. Cebule i czosnek posiekaj. Cukinie umyj, odkrój końcówki. Pokrój wzdłuż na plastry, posmaruj olejem i usmaż.
Cebulę i czosnek zeszklij, dodaj pieczarki, smaż 3 minuty, dodaj szpinak, po dwóch minutach odstaw i zostaw do przestygnięcia. Dodaj pokruszoną fetę i 3 łyżki sera tartego. Przypraw.
W naczyniu układaj warstwami cukinię i farsz, ostatnią warstwą powinna być cukinia. Posyp serem i pestkami słonecznika. Piecz 25 minut w temperaturze 180 stopni.