Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka kapustką, pomidorem, kurczakiem zapiekane z serem
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4171
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 205
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 727
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3574
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 738
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4171
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 205
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 727
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3574
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 738
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy przyprawą gyros oraz solą i prużymy na rozgrzanym oleju
2. Na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju obraną i drobno pokrojona cebulę<br /> 3. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno kapustę, doprawiamy solą, pieprzem oraz octem<br />
4. Na dnie naczynia żaroodpornego układamy 4 płaty makaronu Lasange
5. Smarujemy 2 łyżkami ketchupu i układamy połowę mięsa
6. Mięso przykrywamy 4 plasterkami sera żółtego i ponownie układamy płaty makaronu Lasange<br /> 7. Na makaron wykładamy kapustę i ponownie makaron Lasange, smarujemy 2 łyżkami ketchupu<br />
8. Ostatnią warstwą jest pozostała połowa mięsa oraz pokrojone warzywa, pomidory w plasterki a papryka w paseczki
9. Wierzch posypujemy startym na tarce o dużych oczach żółtym serem<br /> 10. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180°C<br />
11. Smacznego