Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu, a bardzo smaczne i sycące racuchy z bananów i płatków owsianych. Tutaj podaję proporcje na 1 porcję.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Banana rozgniatamy w misce za pomocą widelca ( nie koniecznie na całkowitą miazgę )
Dodajemy jajko i dokładnie mieszamy z bananem
Następnie dodajemy płatki owsiane i posypujemy mąką. Wszystko razem dokładnie mieszamy
Ciasto nakładamy w formie 4 placuszków na patelnię z rozgrzanym olejem. Smażymy na złoty kolor z każdej strony
Podajemy z miodem, dżemem, cukrem lub po prostu solo