Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 42
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39053
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 42
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39053
Składniki
Kapustę kiszoną kroimy dajemy do garnka zalewamy wodę dajemy do tego liść laurowy, ziele angielskie skórę z boczku gotujemy ok 20 min. Odcedzamy
Do gotującej lekko osolonej wody dodajemy makaron łazankowy gotujemy do miękkości. odcedzamy.
Na patelnie nalewamy niewielką ilość oleju rzepakowego lub smalcu dodajemy posiekaną cebulę zasmażamy, dodajemy drobno pokrojony boczek smażymy ok. 15 min.
Do usmażonego boczku z cebulą dodajemy kapustę kiszoną, makaron łazankowy mieszamy wszystko razem. Doprawiamy przyprawami według smaku Gotowe Smacznego