Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Kapustę pokroić na 4 części i ugotować. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć,dodać pokrojone pieczarki,posolić i smażyć do wyparowania wody.Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę oraz odciśniętą i pokrojoną kapustę. Smażyc wszystko około 1/2 godz. Dodać ugotowany makaron,wszystko doprawić do smaku i podsmażyć jeszcze z 5 min.
Smacznego życzę!