Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna papryka, smaczny tuńczyk w połączeniu z łazankami , świetne danie obiadowe lub gorąca kolacja.
Deska do krojenia , nóż, rondelek
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Składniki
Łazanki ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę obrać , pokroić w piórka. Papryki umyć , pokroić w kostkę. W rondelku rozgrzać trochę oleju wrzucić cebulę smażyć na rumiano, dodać papryki , doprawić solą , pieprzem, ziołami prowansalskimi, smażyć 7 minut, dodać suszone pomidory i całość chwilę smażyć.
Z tuńczyka odlać zalewę , dodać do warzyw i chwilę smażyć. Na talerzu umieścić porcję łazanek na nich tuńczyka z warzywami.
Przed podaniem posypać serem.