Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki z kapustą i grzybami
To najlepsze muffinki jakie do tej pory upiekłam! Delikatne ciasto ze słodko-...
Odsłon: 3192
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 621
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 297
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 169
To najlepsze muffinki jakie do tej pory upiekłam! Delikatne ciasto ze słodko-...
Odsłon: 3192
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 621
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 297
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 169
Składniki
Grzyby wypłukać, namoczyć przez całą noc, ugotować w osolonej wodzie. Pokroić na mniejsze kawałki. Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem liścia, laurowego i ziela angielskiego. Makaron ugotować w osolonej wodzi zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na patelni na Oleju usmażyć cebulę pokrojoną w kosteczkę. Dodać ugotowane, pokrojone grzyby. Całość smażyć przez ok. 5 minut. Po tym czasie dodać ugotowaną i pokrojoną kapustę kiszoną. Smażyć całość jeszcze od 3 do 5 minut. Doprawić solą oraz pieprzem i wymieszać z ugotowanym makaronem. Smacznego!