Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 761
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5492
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9315
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 761
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5492
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9315
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Składniki
Kapustę gdy jest bardzo kwaśna odciskamy, siekamy i zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości. Studzimy i odciskamy wodę. Słoninę kroimy w kostkę, cebulę obieramy i siekamy. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. W dużym rondlu smażymy słoninę, gdy się roztopi dodajemy cebulę i pieczarki. smażymy przez chwilę. Dodajemy kapustę i przesmażamy. Łączymy z ugotowanymi w osolonej wodzie łazankami. Doprawiamy solą i dużą ilością pieprzu.