Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne wykonanie łazanek,jednak bardzo smaczne.Na kolację wigilijną jak najbardziej polecam:)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 688
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 99
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 688
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 99
Składniki
Białą kapustę podzielić na 4 części i wyciąć głąby. Gotować 40min. Odcedzić i wystudzić. Grzyby namoczyć na noc,a rano ugotować w wodzie w której się moczyły. Grzyby odcedzić odcisnąć z wody i zmielić. Cebule 6szt,pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Kapustę odcisnąć z wody i drobno pokroić. Podsmażoną cebulę podzielić na 2 części.Do jednej części dać z mielone grzyby ,do drugiej pokrojoną kapustę. Podsmażać do odparowania wody. Makaron ugotować,odcedzić dać do rondla,dodać kapustę oraz grzyby,pieprz i sól,wymieszać i zasmażyć.
Smacznego życzę!