Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2330
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1449
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 536
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3619
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1328
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2330
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1449
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 536
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3619
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1328
Składniki
Na gorącym oleju podsmażyłam pół kilograma kiełbasy pokrojonej w talarki i 3 posiekane cebule. Kiedy kiełbasa się podsmażyła, dodałam papryki pokrojone w kosteczkę: 2 czerwone, 1 żółta i 2 zielone, mieloną paprykę ostrą oraz garść natki pietruszki. Podlałam niewielką ilością wody, osoliłam i opieprzyłam do smaku. Kiedy papryka była prawie miękka, dodałam 2 pomidory pokrojone w kosteczkę. Po około 5 minutach dodałam zasmażkę zrobioną z 20 g smalcu i 2 łyżek mąki.