Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3853
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 410
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 772
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3853
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 410
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 772
Składniki
Cukinie, obieramy ze skóry ,następnie ze środka pozbawiamy ziaren. Kroimy w kostkę .Wędliny podsmażamy na margarynie oraz cebulę z czosnkiem. Cukinie ,wkładamy do garnka wlewamy 3/4 szkl bulionu z kostki gotujemy na wolnym ogniu tak aby cukinia był miękka ale się nie rozgotowała (15-20minut). Paprykę parzymy w osobnym garnku, aby nie była zbyt miękka wtedy skórka nie odchodzi Pieczarki kroimy według uznania w plastry , (15 minut) Gdy, cukinia już będzie miękka , wrzucamy do garnka przesmażone wędliny pokrojone w grubsze plastry , cebulę , czosnek, sparzoną paprykę ,ugotowane i przesmażone pieczarki , przyprawiamy i dodajemy koncentrat pomidorowy ,wszystko mieszamy i gotowe.