Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38053
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38053
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Cukinie, obieramy ze skóry ,następnie ze środka pozbawiamy ziaren. Kroimy w kostkę .Wędliny podsmażamy na margarynie oraz cebulę z czosnkiem. Cukinie ,wkładamy do garnka wlewamy 3/4 szkl bulionu z kostki gotujemy na wolnym ogniu tak aby cukinia był miękka ale się nie rozgotowała (15-20minut). Paprykę parzymy w osobnym garnku, aby nie była zbyt miękka wtedy skórka nie odchodzi Pieczarki kroimy według uznania w plastry , (15 minut) Gdy, cukinia już będzie miękka , wrzucamy do garnka przesmażone wędliny pokrojone w grubsze plastry , cebulę , czosnek, sparzoną paprykę ,ugotowane i przesmażone pieczarki , przyprawiamy i dodajemy koncentrat pomidorowy ,wszystko mieszamy i gotowe.