Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne leczo, z dużą ilością cukinii i z dodatkiem mięsa mielonego.Pycha!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3830
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 755
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3830
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 755
Składniki
W głębokiej patelni rozgrzej na średnim ogniu olej, wrzuć mięso, dopraw solą i pieprzem i obsmaż do zarumienienia. Dodaj cebulę wraz z dodatkową łyżką oliwy, po czym smaż do zeszklenia, mieszając czasu do czasu.
Dodaj paprykę, cukinie, papryczkę chili, po czym dopraw solą i pieprzem i smaż, od czasu do czasu mieszając, przez około 10 minut. Dopraw papryką w proszku, dodaj pokrojone pomidory i gotuj przez 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Następnie dodaj passatę pomidorową i gotuj przez kolejne 5 minut. Na koniec wymieszaj z posiekanym estragonem i bazylią i podawaj z chrupiącym pieczywem.