Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe leczo z cukinii zapraszam jak robię
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1315
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 546
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1315
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 546
Składniki
Z cukinii wydrążam gniazda nasienne obieram ze sikorki kroje w kostkę ,paprykę wydrążam, cebule obieram i również kroje w kostkę tak samo kiełbaskę w kostkę ,pora i nc pietruszki i koper kroje drobno.
Do garnka daje pokrojoną cukinie i wlewam szkl wody delikatnie sole dodaje paprykę i pokrojony koper z natka pietruszki i porem całość nastawiam na gaz i dusze warzywa do miękkości od czasu do czasu mieszając.
Na patelnie daje olej wrzucam cebulkę i kiełbasę przysmażam i dodaje przyprawy gotową przysmażoną wędlinę daje do garnka z warzywami dodaje koncentrat mieszam całość dusze 10 minut mieszając i leczo gotowe smakuje i w razie potrzeby doprawiam do smaku ja podaje z gotowanym ryżem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film Smacznego