Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , sycące i smaczne danie z wykorzystaniem własnych warzyw.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1381
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70374
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 242
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1381
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70374
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 242
Składniki
Fasolkę umyć, odciąć końce i każdą przekroić na 2-3 kawałki. Ugotować w wodzie z dodatkiem soli i łyżki cukru. Przelać na sicie zimną wodą .
Cebulę pokroić i "zeszklić" na oleju. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę kiełbasę oraz koncentrat pomidorowy wymieszany z wodą , oraz pokrojoną paprykę. Połączyć z ugotowaną wcześniej fasolką. Wymieszać i doprawić . Chwilę dusić na wolnym ogniu. Przed podaniem udekorować gałązką świeżego koperku.