Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie posadzić mieliśmy cukinię...ale cukinia wszechobecna w sklepach, więc zdecydowaliśmy się na kabaczki. No i pierwszy wysyp był :P i niech trwa <3 coś jeszcze pokombinujemy ;) Idealne z bułką lub ryżem <3
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5923
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12731
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5923
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12731
Składniki
Cebulę siekamy. Kiełbasę kroimy na plasterki (takie po 5 mm). Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę razem z cebulą. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Z papryki usuwamy nasiona, kroimy w paski. Kabaczka kroimy w kostkę (bez skóry i pestek). Do podsmażonej kiełbasy dodajemy pieczarki, paprykę, kabaczka i koncentrat pomidorowy. Mieszamy, dolewamy 100 ml wody, dusimy na małym ogniu około 20 min. Do smaku doprawiamy wędzoną papryka, solą i pieprzem.