Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotujesz cały gar i masz obiad na 2 dni. Szybki obiad dla zapracowanych / Leczo z młodej kapusty. Super sprawdzi się o tej porze gdy mamy młodą kapustę.
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Składniki
Przygotowuję duży garnek. Podsmażam w nim cebulę a następnie po ok. 5 minutach dodaję pokrojoną w półksiężyce kiełbasę. U mnie duża podwawelska. Podsmażam razem ok. 5 minut i dokładam pozostałe składniki. Pokrojoną w słupki paprykę, cukinię w kostkę oraz poszatkowaną kapustę. Dodaję pomidory z puszki ale można również dodać świeże krojąc je w kostkę. Całość podsmażam ok. 10 minut a następne dodaję przyprawy. Sól, pieprz oraz paprykę słodką. Podlewam wodą lub bulionem. U mnie to ok. 2 szklanki. Całość duszę na lekkim gazie ok. 25 minut. Po tym czasie dodaję jeszcze przecier pomidorowy, świeżą natkę pietruszki i jeszcze chwilę suszę do miękkości warzyw. Gotujesz cały gar i masz obiad na 2 dni. Szybki obiad dla zapracowanych / Leczo z młodej kapusty. Super sprawdzi się o tej porze gdy mamy młodą kapustę. Polecam serdecznie