Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna propozycja na rodzinny obiad. Tym razem w słodkiej wersji.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3805
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3805
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Składniki
Ugotowane ziemniaki zmielić w maszynce razem z białym serem. Dodać jajka oliwę, mąkę, sól, pieprz i wyrobić ciasto. Uformować wałek średnicy ok 3 cm i odkrawać nożem ukośne paski ok 1 cm. Wrzucać na wrzątek i gotować aż do wypłynięcia. Podawać można z jogurtem i cynamonem lub polane smażoną bułką tartą.