Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 63
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 156
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 37
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 169
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 177
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 63
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 156
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 37
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 169
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 177
Składniki
Rybe sprawic ,umyc ,pokrpic na dzwonka,posypac sola i pieprzem i odstawic na 2-3 godziny
marchew ,selera i pietruszke pokroic w paski,cebule w kostkę a pora w plasterki
do rondla wlozyc masło,dodac warzywa,chwile posmazyc ,dolac wody,wrzucic przyprawy i dusic do miekkości warzyw,dodac koper
ze smietany ,mąki (nie za duzo) i wody sporządzic sos i wlac do rondla,doprawic sola pieprzem i maggi,dodac sok z cytryny,zagotowac i odstawić
rybe otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,do rondla wlożyć usmazoną rybę,zagotowac i podawać z ziemniakami