Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam ładnego lina,a jak lin to koniecznie w smietanie.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
rybe sprawic,posolić ,posypać pieprzem cytrynowym,do wnetrza ryby włożyc 2-3 gałązki kopru i kilka kwałków cebuli,na wierzchu ryby też po łożyc koperek i odstawic na godzinę
na patelni rozgrzać olej,rybę otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
usmażoną rybę przełożyc do naczynia zaroodpornego,śmietanę wymieszać z pokrojonym koperkiem i szczypiorkiem,doprawic sola i pieprzem i takim sosem zalać rybę,piec 15 -20 minut,rybe mozna jeszcze posypać żółtym starym serem ale to już jak kto lubi
tak przygotowana ryba doskonale smakuje z ziemniakami z wody