Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam ładnego lina,a jak lin to koniecznie w smietanie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
rybe sprawic,posolić ,posypać pieprzem cytrynowym,do wnetrza ryby włożyc 2-3 gałązki kopru i kilka kwałków cebuli,na wierzchu ryby też po łożyc koperek i odstawic na godzinę
na patelni rozgrzać olej,rybę otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
usmażoną rybę przełożyc do naczynia zaroodpornego,śmietanę wymieszać z pokrojonym koperkiem i szczypiorkiem,doprawic sola i pieprzem i takim sosem zalać rybę,piec 15 -20 minut,rybe mozna jeszcze posypać żółtym starym serem ale to już jak kto lubi
tak przygotowana ryba doskonale smakuje z ziemniakami z wody