Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam ładnego lina,a jak lin to koniecznie w smietanie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4373
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11873
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6770
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5584
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4373
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11873
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6770
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5584
Składniki
rybe sprawic,posolić ,posypać pieprzem cytrynowym,do wnetrza ryby włożyc 2-3 gałązki kopru i kilka kwałków cebuli,na wierzchu ryby też po łożyc koperek i odstawic na godzinę
na patelni rozgrzać olej,rybę otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
usmażoną rybę przełożyc do naczynia zaroodpornego,śmietanę wymieszać z pokrojonym koperkiem i szczypiorkiem,doprawic sola i pieprzem i takim sosem zalać rybę,piec 15 -20 minut,rybe mozna jeszcze posypać żółtym starym serem ale to już jak kto lubi
tak przygotowana ryba doskonale smakuje z ziemniakami z wody