Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 30
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 144
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 156
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 295
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 30
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 144
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 156
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 295
Składniki
Łopatkę umyć ,osuszyć i pokroić w kostkę. Zamarynować dodając sos sojowy , czosnek niedźwiedzi ,sól ,pieprz i odrobinę oleju. Odstawić do lodówki na 12 godzin. Smażyć na suchej patelni do zrumienienia mięsa. Grzyby namoczyć przez noc ,zagotować i wyjąć. Ostudzone pokroić w paski. Sporządzić zasmażkę z tłuszczu ,cebuli i mąki ,rozprowadzić z wywarem z grzybów. Dodać pokrojone grzyby ,sól ,pieprz ,lubczyk ,śmietanę. Zagotować.