Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1344
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1800
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 278
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 600
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1344
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1800
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 278
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 600
Składniki
Łopatkę umyć ,osuszyć i pokroić w kostkę. Zamarynować dodając sos sojowy , czosnek niedźwiedzi ,sól ,pieprz i odrobinę oleju. Odstawić do lodówki na 12 godzin. Smażyć na suchej patelni do zrumienienia mięsa. Grzyby namoczyć przez noc ,zagotować i wyjąć. Ostudzone pokroić w paski. Sporządzić zasmażkę z tłuszczu ,cebuli i mąki ,rozprowadzić z wywarem z grzybów. Dodać pokrojone grzyby ,sól ,pieprz ,lubczyk ,śmietanę. Zagotować.