Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robił łososia bez panierki,dziś pomyślałam że można spróbować go obtoczyć w płatkach kukurydzianych i to był właściwy wybór,polecam:)
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 46
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 98
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 46
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 98
Składniki
Filety z łososia osuszyć przy pomocy ręcznika papierowego. Przyprawić z dwóch stron solą,pieprzem,papryką w proszku i posiekaną natką pietruszki. W miseczce roztrzepać przy pomocy widelca jajko,następnie zamoczyć na chwilę łososia. Na talerzu pokruszyć płatki kukurydziane i obtaczać w nich łososia.
Na patelni podgrzać olej.Smażyć filety z łososia na złoty kolor z dwóch stron.
Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!!!