Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robił łososia bez panierki,dziś pomyślałam że można spróbować go obtoczyć w płatkach kukurydzianych i to był właściwy wybór,polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12845
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4586
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12845
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4586
Składniki
Filety z łososia osuszyć przy pomocy ręcznika papierowego. Przyprawić z dwóch stron solą,pieprzem,papryką w proszku i posiekaną natką pietruszki. W miseczce roztrzepać przy pomocy widelca jajko,następnie zamoczyć na chwilę łososia. Na talerzu pokruszyć płatki kukurydziane i obtaczać w nich łososia.
Na patelni podgrzać olej.Smażyć filety z łososia na złoty kolor z dwóch stron.
Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!!!