Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony w piekarniku z warzywami to danie lekkie, zdrowe i smaczne.
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 54
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 44
Kasza jaglana na słodko - to ciekawy i zdrowy pomysł zarówno na śniadanie, ja...
Odsłon: 31
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 140
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 33
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 54
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 44
Kasza jaglana na słodko - to ciekawy i zdrowy pomysł zarówno na śniadanie, ja...
Odsłon: 31
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 140
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 33
Składniki
Łososia umyj, osusz i dopraw solą, pieprzem, rozmarynem, skrop cytryną i odstaw. Do żaroodpornego naczynia wsyp szpinak, dodaj posiekany czosnek, skrop oliwą z oliwek i wymieszaj. Na szpinaku ułóż skórą do dołu łososia, a obok różyczki brokuła, pokrojoną paprykę i pomidorki koktajlowe. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni i piecz wszystko około 15-20 minut.