Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jest delikatny i pełen smaku
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5302
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 589
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5302
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 589
Składniki
Łososia myjemy, suszymy, kroimy na porcje. Każdy kawałek łososia układamy oddzielnie w foli aluminiowej, posypujemy przyprawami do ryb Cytrynę szorujemy i ze skórką kroimy na plasterki, układamy na łososiu. Folię zawijamy, robiąc zgrabne pokuneczki. Pieczemy 20 min w 180 stopniach.
Smacznego :)