Do góry

Dania główne Przepis na:

Łosoś pieczony z cytrynką

Łosoś pieczony z cytrynką

Autor:

Przepisów i artykułów: 40 Ocena: 193

Dodano:

Odsłon: 444

Łosoś jest delikatny i pełen smaku

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Łososia myjemy, suszymy, kroimy na porcje.

    Każdy kawałek łososia układamy oddzielnie w foli aluminiowej, posypujemy przyprawami do ryb

    Cytrynę szorujemy i ze skórką kroimy na plasterki, układamy na łososiu.

    Folię zawijamy, robiąc zgrabne pokuneczki.

    Pieczemy 20 min w 180 stopniach.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń