Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty łosoś smażony na maśle klarowanym.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 310
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 645
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 530
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 310
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 645
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 530
Składniki
Łososia opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym, jeśli chcesz odetnij skórę. Skrop sokiem z cytryny z obu stron.Posyp solą, pieprzem, czosnkiem oraz papryką słodką. Przykryj folią spożywczą i wstaw do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Na patelni rozgrzej masło klarowane i usmaż łososia po około trzy minuty z obu stron. Podaj z ulubionymi dodatkami np. ulubioną sałatką lub surówką.