Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny soczysty łosoś z musztardą francuską i miodem . Idealny na obiad, kolacje lub spotkanie towarzyskie.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Składniki
Łososia opłukaj osusz ręcznikiem papierowym i podziel na mniejsze kawałki.
Musztardę wymieszaj z miodem, oliwą, sokiem z cytryny, solą i pieprzem . Cebulę pokrój w kostkę.
Każdy kawałek łososia posmaruj przygotowaną mieszanką przypraw, na wierzch wyłóż cebulę.
Łososia włóż do frytkownicy beztłuszczowej w temperaturze 180 st. na około 6-8 minut.
Gotowego łososia podajemy z ulubionymi dodatkami, np. sałatka do ryby, pieczonymi ziemniakami lub ulubioną surówką.