Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny soczysty łosoś z musztardą francuską i miodem . Idealny na obiad, kolacje lub spotkanie towarzyskie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11221
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13443
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11221
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13443
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Składniki
Łososia opłukaj osusz ręcznikiem papierowym i podziel na mniejsze kawałki.
Musztardę wymieszaj z miodem, oliwą, sokiem z cytryny, solą i pieprzem . Cebulę pokrój w kostkę.
Każdy kawałek łososia posmaruj przygotowaną mieszanką przypraw, na wierzch wyłóż cebulę.
Łososia włóż do frytkownicy beztłuszczowej w temperaturze 180 st. na około 6-8 minut.
Gotowego łososia podajemy z ulubionymi dodatkami, np. sałatka do ryby, pieczonymi ziemniakami lub ulubioną surówką.