Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś z azjatyckim akcentem, słodki, pikantny, czosnkowo-imbirowy.....
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 597
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 597
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Składniki
W miseczce wymieszać miód, ocet ryżowy, sos sojowy i sriracha.
Czosnek i imbir zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach.
Łososia osuszyć papierowym ręcznikiem. Na patelni rozgrzać olej, położyć filety skórą do dołu, smażyć przez 3 minuty. Dodać imbir, czosnek i przygotowany wcześniej sos. Rybę odwrócić na drugą stronę, gotować kolejne 2-3 minuty, aż sos lekko zgęstnieje.