Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś z azjatyckim akcentem, słodki, pikantny, czosnkowo-imbirowy.....
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 45
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 111
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 54
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2922
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 45
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 111
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 54
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2922
Składniki
W miseczce wymieszać miód, ocet ryżowy, sos sojowy i sriracha.
Czosnek i imbir zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach.
Łososia osuszyć papierowym ręcznikiem. Na patelni rozgrzać olej, położyć filety skórą do dołu, smażyć przez 3 minuty. Dodać imbir, czosnek i przygotowany wcześniej sos. Rybę odwrócić na drugą stronę, gotować kolejne 2-3 minuty, aż sos lekko zgęstnieje.