Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś z azjatyckim akcentem, słodki, pikantny, czosnkowo-imbirowy.....
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3539
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2899
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 338
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3539
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2899
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 338
Składniki
W miseczce wymieszać miód, ocet ryżowy, sos sojowy i sriracha.
Czosnek i imbir zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach.
Łososia osuszyć papierowym ręcznikiem. Na patelni rozgrzać olej, położyć filety skórą do dołu, smażyć przez 3 minuty. Dodać imbir, czosnek i przygotowany wcześniej sos. Rybę odwrócić na drugą stronę, gotować kolejne 2-3 minuty, aż sos lekko zgęstnieje.