Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochamy włoski makaron. Proste połączenie składników zaowocowało. Makaron ,zielenina i parmezan to strzał w dziesiątkę.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu. Odcedzamy (odrobinę wody z gotowania zostawiamy ok.50 ml). Bazylię ,majeranek oraz natkę siekamy i miksujemy z oliwą. Do smaku doprawiamy solą. Makaron przekładamy do garnka ,dodajemy wodę z gotowania ,podgrzewamy. Dodajemy pesto i cały czas mieszając ,podgrzewamy 2-3 min. Makaron przekładamy do talerzy i posypujemy startym parmezanem.