Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochamy włoski makaron. Proste połączenie składników zaowocowało. Makaron ,zielenina i parmezan to strzał w dziesiątkę.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1616
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 288
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 702
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17129
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1616
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 288
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 702
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17129
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu. Odcedzamy (odrobinę wody z gotowania zostawiamy ok.50 ml). Bazylię ,majeranek oraz natkę siekamy i miksujemy z oliwą. Do smaku doprawiamy solą. Makaron przekładamy do garnka ,dodajemy wodę z gotowania ,podgrzewamy. Dodajemy pesto i cały czas mieszając ,podgrzewamy 2-3 min. Makaron przekładamy do talerzy i posypujemy startym parmezanem.