Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawę można podać jako danie główne,ale również na śniadanie czy kolację. Kto lubi seler naciowy tak przygotowany makaron na pewno posmakuje. Bardzo polecam bo jest smaczny:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5914
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18682
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5914
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18682
Składniki
Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w piórka,dodać seler pokrojony w kilku centymetrowe paski,smażyć do miękkości selera. Pod koniec dodać odcedzony makaron, koncentrat pomidorowy ,oraz starty ser żółty,zasmażyć do rozpuszczenia sera. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego życzę!