Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron łazankowy z selerem naciowym i żółtym serem.

Makaron łazankowy z selerem naciowym i żółtym serem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17446

Dodano:

Odsłon: 989

Potrawę można podać jako danie główne,ale również na śniadanie czy kolację. Kto lubi seler naciowy tak przygotowany makaron na pewno posmakuje. Bardzo polecam bo jest smaczny:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Makaron łazankowy z selerem naciowym i żółtym serem.

Przygotowanie

  1. Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu.
    Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w piórka,dodać seler pokrojony w kilku centymetrowe paski,smażyć do miękkości selera.
    Pod koniec dodać odcedzony makaron, koncentrat pomidorowy ,oraz starty ser żółty,zasmażyć do rozpuszczenia sera.
    Doprawić do smaku pieprzem i solą.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń