Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawę można podać jako danie główne,ale również na śniadanie czy kolację. Kto lubi seler naciowy tak przygotowany makaron na pewno posmakuje. Bardzo polecam bo jest smaczny:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326955
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17167
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326955
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17167
Składniki
Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w piórka,dodać seler pokrojony w kilku centymetrowe paski,smażyć do miękkości selera. Pod koniec dodać odcedzony makaron, koncentrat pomidorowy ,oraz starty ser żółty,zasmażyć do rozpuszczenia sera. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego życzę!