Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny sposób na obiad w gorące dni na zimno lub na ciepło :) Idealne jako deser dla dzieci :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10487
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6044
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12910
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10487
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6044
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12910
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Składniki
1. Truskawki mrożone przełożyć do garnka i podgrzewać aż odtają, zmiksować z cukrem (cukier wg uznania) 2. Usmażyć naleśniki ok 5-6 dla dwóch osób. 3. Twaróg zmieszać ze śmietaną i dodać trochę cukru. 4. Usmażone naleśniki zwinąć ściśle i kroić na paski pół centymetra. 5. Zwinięte makaroniki wyłożyć na talerz, dodać twaróg i polać sosem truskawkowym. Udekorować. Sos można zrobić z różnych owoców :) Smacznego.