Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe rurki z łososiem w sosie śmietanowym z gorgonzolą , to szybkie danie w 15 minut dla osób ,które nie lubią długo stać w kuchni i gotować. Zapraszam , też do obejrzenia filmu pod przepisem.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30858
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3611
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3626
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30858
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3611
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3626
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Składniki
Nastawić wodę na makaron w międzyczasie pokroić cebulę i zeszklić na patelni z dwiema łyżkami oleju.
Do cebuli dodać pokrojonego drobno łososia wędzonego , krótko podsmażyć ,od czasu do czasu mieszając.
Dodać śmietanę i doprowadzamy ,aż się podgrzeje-mieszamy następnie wrzucamy pokrojony w kostkę ser gorgonzola. Na małym ogniu mieszamy nasz sos ,aż ser się rozpuści.
Do gotowego sosu dodajemy poszatkowaną pietruszkę i wszystko to zamieszamy . Solimy i pieprzymy do smaku. Wyłączmy gaz pod patelnią.
Makaron( penne)ugotowany al dente łączymy z naszym sosem , mieszając dobrze ,aż się składniki połączą. Serwujemy posypany natką pietruszki. Zapraszam do obejrzenia filmu. Smacznego!