Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
1. Makaron ugotuj al dente. 2. Do rondelka włóż szynkę pokrojoną w paseczki. 3. Podsmaż aż się przyrumieni. 4. Zalej śmietanką kremówką, dodaj sok z cytryny oraz pieprz biały i gałkę muszkatołową. 5. Gotuj około 5-8 minut. 6. Wymieszaj z makaronem. 7. Wyłóż na talerze. 8. Udekoruj bazylią. 9. Smacznego.