Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
1. Makaron ugotuj al dente. 2. Do rondelka włóż szynkę pokrojoną w paseczki. 3. Podsmaż aż się przyrumieni. 4. Zalej śmietanką kremówką, dodaj sok z cytryny oraz pieprz biały i gałkę muszkatołową. 5. Gotuj około 5-8 minut. 6. Wymieszaj z makaronem. 7. Wyłóż na talerze. 8. Udekoruj bazylią. 9. Smacznego.