Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moj dzisiejszy obiad- pyszny i wiosenny, do tego zdrowy :) Do tego gotowane na parze brokuly i domowa surowka z ogorkow- polaczenie idealne :) Dodatkowa zaleta jest szybki czas przygotowania.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 528
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 528
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3991
Składniki
Pieczarki pokroic w grubsze plastry, cebule w piorka. Podlac odrobina wody i dusic razem ok 3-5 minut- po tym czasie dolozyc mrozone warzywa, dodac sol i pieprz, dusic do miekkosci (w razie potrzeby podlewac woda). Na koniec dodac ajwar, posiekany koperek i dobrze wymieszac.
Makaron ugotowac w osolonej wodzie do miekkosci. Odsaczyc go, dodac do sosu, dobrze wymieszac.