Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moj dzisiejszy obiad- pyszny i wiosenny, do tego zdrowy :) Do tego gotowane na parze brokuly i domowa surowka z ogorkow- polaczenie idealne :) Dodatkowa zaleta jest szybki czas przygotowania.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Pieczarki pokroic w grubsze plastry, cebule w piorka. Podlac odrobina wody i dusic razem ok 3-5 minut- po tym czasie dolozyc mrozone warzywa, dodac sol i pieprz, dusic do miekkosci (w razie potrzeby podlewac woda). Na koniec dodac ajwar, posiekany koperek i dobrze wymieszac.
Makaron ugotowac w osolonej wodzie do miekkosci. Odsaczyc go, dodac do sosu, dobrze wymieszac.