Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
anie bardzo proste i dosyć szybkie, a jednocześnie korzystnie wpływające na zdrowie i urodę ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Składniki
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Jeżeli używamy świeżego szpinaku, należy podsmażyć go na oliwie, poddusić i zblendować z dodatkiem przypraw.
Jeżeli używamy szpinaku mrożonego, należy go rozmrozić i odpowiednio przyprawić dusząc na patelni.
Pistacje uprażyć na suchej teflonowej patelni.
Wcześniej przygotowany makaron wymieszać ze szpinakiem, skropić sokiem z limonki i posypać pistacjami.