Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
anie bardzo proste i dosyć szybkie, a jednocześnie korzystnie wpływające na zdrowie i urodę ;)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23255
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 173
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 524
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23255
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 173
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 524
Składniki
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Jeżeli używamy świeżego szpinaku, należy podsmażyć go na oliwie, poddusić i zblendować z dodatkiem przypraw.
Jeżeli używamy szpinaku mrożonego, należy go rozmrozić i odpowiednio przyprawić dusząc na patelni.
Pistacje uprażyć na suchej teflonowej patelni.
Wcześniej przygotowany makaron wymieszać ze szpinakiem, skropić sokiem z limonki i posypać pistacjami.