Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
anie bardzo proste i dosyć szybkie, a jednocześnie korzystnie wpływające na zdrowie i urodę ;)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1781
Polecam.
Odsłon: 509
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1781
Polecam.
Odsłon: 509
Składniki
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Jeżeli używamy świeżego szpinaku, należy podsmażyć go na oliwie, poddusić i zblendować z dodatkiem przypraw.
Jeżeli używamy szpinaku mrożonego, należy go rozmrozić i odpowiednio przyprawić dusząc na patelni.
Pistacje uprażyć na suchej teflonowej patelni.
Wcześniej przygotowany makaron wymieszać ze szpinakiem, skropić sokiem z limonki i posypać pistacjami.