Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu z mięsem, brokułami, pieczarkami i żółtym serem czyni tę propozycję bardzo sycącą. Polecam!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i z przyprawami obsmażyć na łyżce oliwy. Następnie wlać wodę i dusić do miękkości. Na końcu dodać śmietankę i zagotować. Wcześniej ugotowany i odcedzony makaron dodać do sosu, wymieszać.
Różyczki brokuła ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Pieczarki umyć, pokroić w plastry i usmażyć na pozostałej oliwie z dodatkiem kucharka. Na talerz wyłożyć makaron z sosem, dodać pieczarki, brokuła.
Całość posypać serem startym na dużych oczkach. Smacznego!