Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w sosie pomidorowym sprawdza się jako przystawka do mięs.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85320
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2614
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10047
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4132
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7172
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85320
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2614
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10047
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4132
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7172
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni na oliwie,następnie dodajemy koncentrat pomidorowy,przesmażamy chwilkę i wlewamy bulion,gotujemy ok 2 min.Na koniec dodajemy masło i pieprz do smaku. W garnku gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu,wyciągamy łyżką cedzakową na patelnię z sosem i wszystko mieszamy i otrzymujemy delikatnie czerwony makaron. Podajemy jako dodatek do mięs. Smacznego!!!