Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w sosie pomidorowym sprawdza się jako przystawka do mięs.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19231
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19231
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni na oliwie,następnie dodajemy koncentrat pomidorowy,przesmażamy chwilkę i wlewamy bulion,gotujemy ok 2 min.Na koniec dodajemy masło i pieprz do smaku. W garnku gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu,wyciągamy łyżką cedzakową na patelnię z sosem i wszystko mieszamy i otrzymujemy delikatnie czerwony makaron. Podajemy jako dodatek do mięs. Smacznego!!!