Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad dla wszystkich, którym brakuje czasu na gotowanie. Gotowy do zjedzenia po 20-25 minutach. :)
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 71
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 71
Składniki
Kiełbasę kroimy w pół talarki i smażymy na rozgrzanym oleju, co jakiś czas mieszając, aż się zarumieni.
W międzyczasie cebulę kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do podsmażonej kiełbasy. Smażymy całość do momentu, gdy cebula będzie szklista.
Pieczarki myjemy/obieramy i kroimy na ćwiartki. Dodajemy do reszty składników. Całość podsmażamy.
Zawartość patelni zalewamy passatą i zagotowujemy. Dodajemy pokruszoną mozzarellę i przyprawy Dokładnie mieszamy.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Ugotowany i odcedzony makaron przekładamy do sosu i mieszamy. Gotowe Smacznego!