Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad dla wszystkich, którym brakuje czasu na gotowanie. Gotowy do zjedzenia po 20-25 minutach. :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 950
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12832
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 950
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12832
Składniki
Kiełbasę kroimy w pół talarki i smażymy na rozgrzanym oleju, co jakiś czas mieszając, aż się zarumieni.
W międzyczasie cebulę kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do podsmażonej kiełbasy. Smażymy całość do momentu, gdy cebula będzie szklista.
Pieczarki myjemy/obieramy i kroimy na ćwiartki. Dodajemy do reszty składników. Całość podsmażamy.
Zawartość patelni zalewamy passatą i zagotowujemy. Dodajemy pokruszoną mozzarellę i przyprawy Dokładnie mieszamy.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Ugotowany i odcedzony makaron przekładamy do sosu i mieszamy. Gotowe Smacznego!