Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad w pół godziny
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1354
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458277
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1602
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1354
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458277
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1602
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Składniki
Makaron ugotować. Mniej więcej pod koniec jego gotowania, tuż przez odcedzeniem na dużej patelni (osobiście używałam woka, bo ma wysokie ścianki, jest duży i wygodny do mieszania weń) rozgrzewamy masło, wwalamy na to pokrojone parówki, podsmażamy. Wrzucamy przecier, dolewamy rosołku tyle, żeby było w miarę płynne. Do tego dorzucamy serki topione, które należy jakoś w tej paćce parówkowej rozdziabdziać. Potem dorzucamy pokrojony (tudzież porwany ręcznie na fragmenty) ser żółty, a gdy się rozpuści, dodajemy przyprawy i odcedzony makaron. I teraz staje się jasne, czemu używałam woka.