Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29230
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29230
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Makaron gotujemy itd:)
Cebulę smażymy na oleju, gdy zacznie robić się szklista dodajemy sprasowany ząbek czosnku, odsączoną kukurydzę, groszek, pokrojoną paprykę i ogórek. Gdy już wszystko jest podsmażone, dodajemy śmietanę. Jeżeli jest zbyt gęste możemy podlać leciutko wodą.
Sosik przekładamy z patelni do głębokiego garnka, wrzucamy do niego ugotowany makaron i mieszamy, aby śmietanka obtoczyła makaron.