Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4107
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416160
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2800
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4107
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416160
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2800
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Boczek kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym tłuszczu do momentu zrumieniena. Dodajemy grubo siekaną cebulę, smażymy do jej miękkości. Na koniec dodajemy posiekany czosnek. Do boczku wkładamy ugotowany makaron, pokruszony biały ser, podgrzewając dokładnie łączymy wszystkie składniki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem białowieskim.