Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 401
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 401
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Boczek kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym tłuszczu do momentu zrumieniena. Dodajemy grubo siekaną cebulę, smażymy do jej miękkości. Na koniec dodajemy posiekany czosnek. Do boczku wkładamy ugotowany makaron, pokruszony biały ser, podgrzewając dokładnie łączymy wszystkie składniki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem białowieskim.