Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli przerażają was upały oraz opcja stania i gotowania, proponuję coś, co robi się bardzo szybko, jest lekkie, a struktura rozpieszcza podniebienia. We włoskie smaki wplotłem trochę naszej rodzimej kuchni. Botwinka nie tylko w zupie, ale i w wersji na surowo, pysznie smakuje. Kilka składników, a efekt murowany.
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 98
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 135
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38442
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 78
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 98
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 135
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38442
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 78
Składniki
Makaron gotujemy al’ dente. Odcedzamy, zostawiamy odrobinę wody z gotowania (około 100 ml). Botwinkę siekamy, blendujemy z dodatkiem oleju, orzechów i serka. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do pesto dodajemy makaron wraz z wodą po gotowaniu makaronu. Składniki dokładnie łączymy, podajemy od razu po przygotowaniu z posiekanym koperkiem.