Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z brokułem, cukinią i sosem śmietanowo - serowym
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Makaron ugotować. Brokuła podzielić na różyczki i ugotować. Na patelni rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę, po chwili pokrojoną w kostkę cukinię i startą marchewkę. Chwilę podsmażyć, następnie wlać wodę, po chwili dodać serki topione oraz starty ser, wymieszać aż się rozpuszczą. Następnie wlać śmietanę, dodać musztardę, starty czosnek, przyprawić solą, pieprzem, ziołami, i wymieszać. Na koniec dorzucić ugotowany makaron, brokuły i wymieszać, podgrzać wszystko razem przez chwilę i gotowe.