Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 209 Ocena: 3762
Dodano: 10.08.2009
Odsłon: 3076
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kurki myjemy, kroimy w paski i gotujemy w bulionie 5-10 minut. Odcedzamy je. Na patelni roztapiamy masełko, wrzucamy odcedzone kurki i smażymy. Dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cukinię i smażymy dalej, podlewając bulionem od gotowania kurek. Gdy widzimy, że grzybki i cukinia są już w miarę miękkie, wtedy zaciągamy sosik śmietaną. Doprawiamy, wrzucamy zieloną pietruszkę i mieszamy z ugotowanym makaronem.
Na zdrowie i smacznego:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

polkangaroo 07 września 2009Zgłoś do usunięcia
Numer 1!!! Na świecie!!!8 Kto głosował? | Odpowiedz