Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale danie jeżeli mamy mało czasu, a chcemy zjeść smacznie i pożywne.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie.
Na patelnię wlać olej z puszki po tuńczyku i usmażyć na nim pokrojoną w kostkę cebulkę i czosnek w plasterkach. Dodać tuńczyka i chwilkę podsmażyć. Zalać jogurtem naturalnym i dodać groszek oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę podgrzewać.
Podawać z makaronem i posypać parmezanem.