Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale danie jeżeli mamy mało czasu, a chcemy zjeść smacznie i pożywne.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 383
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 383
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie.
Na patelnię wlać olej z puszki po tuńczyku i usmażyć na nim pokrojoną w kostkę cebulkę i czosnek w plasterkach. Dodać tuńczyka i chwilkę podsmażyć. Zalać jogurtem naturalnym i dodać groszek oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę podgrzewać.
Podawać z makaronem i posypać parmezanem.