Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale danie jeżeli mamy mało czasu, a chcemy zjeść smacznie i pożywne.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie.
Na patelnię wlać olej z puszki po tuńczyku i usmażyć na nim pokrojoną w kostkę cebulkę i czosnek w plasterkach. Dodać tuńczyka i chwilkę podsmażyć. Zalać jogurtem naturalnym i dodać groszek oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę podgrzewać.
Podawać z makaronem i posypać parmezanem.